Bij Studio Care4You kunt u (inmiddels al 8 jaar) ook terecht voor een hydrowave massage. Gedurende de zwangerschap ontstaan na vier maanden mogelijk rugklachten en beenkrampen. In de laatste periode van uw zwangerschap past het lichaam zich in korte tijd aan op de snel groeiende baby in uw buik. Hierdoor ontstaan mogelijk problemen bij uw bekken, rug, nek en/of schouders. Tevens is de kans op het vasthouden van vocht aanwezig. Een zwangerschapsmassage kan deze klachten verlichten.

 

Een zwangerschapsmassage heeft een positief effect op uw nachtrust, verminderd rugpijn, stress en het zorgt voor minder complicaties tijdens de zwangerschap.

 

Voordelen
  • U ligt warm en kan daardoor sneller ontspannen;
  • Omdraaien tijdens de massage is niet meer nodig;
  • Door de warmte van het matras ontspant het zenuwstelsel zich waardoor het vaatstelsel van de rug heel goed doorbloed wordt en daardoor ook de spieren van de rug een betere doorbloeding krijgen;
  • Door de veranderende techniek en gebruik makend van de zwaartekracht van de client kan een zeer intensieve behandeling worden uitgevoerd.
Voor wie
De massage is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken en natuurlijk voor alle vrouwen die willen genieten van een ontspannende massage in deze al stressvolle periode.
Care 4 You 3070100 (2)
Care 4 You 3070100 (2)
Care 4 You 3070109
Care 4 You 3070125